Спорт

Одкровення від бога про останні часи (частина xiii)

Антихрист буде убитий миттєво словом Божим Духом Святим. Земля, знівечена катаклізмами, буде вирівнюватися ангелами. Бачила великого ангела, який великим серпом відсікав голови всім тим, хто залишився на землі і ті, не відчувши болю, відходили до Господа. Ясна річ, показувалося це мені в духовному сенсі.

Настала ніч і засурмили ангели, і я спостерігала за такими дивовижними подіями!!! Прах померлих людей людей з’єднувався прямо в повітрі, незалежно від давності та причини смерті. Материализовывались кістки, органи, м’язів і під кінець – шкіра. Страху не було. Це було захоплююче видовище.

Потім настав ранок і знову ангели засурмили, і воскресли всі від створення світу. Я бачила всю нашу Землю після страшних катаклізмів: гір і моря вже не було. Тільки рівнини і низовини. Бачила молоду соковиту травичку, яка тільки з’явилася. За всі Землі стояли воскреслі люди: рід до роду, віра до віри.

Тіла воскреслих були красивими і преображенными. Всі вони були молодими і, як я потім дізналася, це був вік Христа – 33 роки. У кожного над головою, в сантиметрах у п’яти, були написи, які переміщувалися слідом за ним. Це були не висповідані гріхи. У кожного свій список, і всі це бачили один в одного. Люди любопытствовали і вивчали ці написи у інших. І було соромно, вони опускали очі, але діватися нікуди.

Бачила солідного чоловіка, який ховався у низині, і виглядало це досить кумедно. Цим самим він намагався приховати написи над своєю головою. Тільки цим він навпаки привертав увагу. Над головою в нього було написано: вбивця власної дружини.

Коли буде воскресіння мертвих, всі навколоземний простір буде згорнуто як сувій, а замість цього, наскільки вистачить очей – блакитне небо. Потім на небі буде явлено сліпучо-білий хрест, і його буде видно з усіх кінців Землі, а так само золотий Євангеліє і білий голуб. Потім з’явиться Христос в сліпучому білому хітоні, і Він освятить весь всесвіт. У цей момент у праведників особи просвітлішають, у грішників – марніють.

Потім Земля пішла з-під наших ніг і заполыхала. Всі стояли на небі, освітленому Господом. Всі були в жаху і боялися цього вогню, щоб їх не торкнувся їх. Потім Земля з неймовірною швидкістю, палахкотлива, віддалилася від нас. Потім вона повернеться абсолютно оновлена.

Все, як ніби висіли, а навколо була безодня. У всіх було пізніше каяття. Всі зрозуміли, що вони брати і сестри від одних батьків – Адама і Єви. Всі усвідомили, як вони себе поводили: воювали, тиснули одне одного, заздрили, ображалися і т. д. Однак це було запізно. Перед страшним судом мені було показано, що перенаселення Землі – це брехня. Якщо б не було утисків, на кожного чоловіка вистачило б на 7 квадратних кілометрів землі!

Над кожним був індивідуальний страшний суд, який бачили всі від створення світу. В книзі життя було записано все: будь-яка думка, рух душі до гріха і вчинки. Будь-яка подія, починаючи з 7 років, всі враховувалося. Будь-хто міг це бачити і знати, і почуття сумління за свої гріхи просто спалювало.

Всі події буквально проносяться за мить ока (там немає поняття часу), і все таємне, без перебільшення, стане явним. Якщо людина не віруюча і помер навіть не замислюючись над цим, його судили за законом совісті: за кількістю добрих справ. Багато беззаконня викупалися прижиттєвими стражданнями. На страшному суді жадали прижиттєвих страждань для спокутування своїх гріхів, але було вже пізно.

Душа на страшному суді відчувала, що відчував людина, якщо вона завдавала йому який-небудь шкоду, причому все це було посилено в 3 рази. Все це враховується, навіть якщо про існування цих людей ми і не знали. Дивиться душа на вбивство, яка колись зробила (ріже ножем) і відчуває сама цю біль, посилену в 3 рази. Зупинити вона це не може. Наша воля там не працює. До того ж демони ще терзають цю душу.

Господь помилує лагідних та смиренних за життя бомжів, і їх життя буде вважатися за безкровне мучеництво. І навпаки, ті, хто займав високі пости, опиняться в пеклі вчинками. Були врятовані кілери, у яких було настільки глибоке покаяння! Вони вважали себе гірше худоби і намагалися спокутувати свої гріхи добрими справами. Деякі уподібнювалися мученицької кончини, і відразу йшли в рай.

Були, так звані, православні тільки за назвою, а самі розбещували народ, з-за чого віра православна і ім’я Господнє хулилось. Жорстко засуджувалося людський осуд, бо ми всі неправедні судді. Один Господь знає душу людини і лише Йому одному належить судити. Якщо людина жив у православному середовищі, а потім починав творити беззаконня, попит з нього набагато суворіше.

Ось стоїть душа на страшний суд, і їй пред’являють вбивство людини. Вона обурюється, що не було такого, а ангели пояснюють, що це тому, що душа погодилася з думкою прелогом темних сил. Виходить, що і в душі можна вбити людину.

Потім я побачила ваги, які тримала невидима рука. Там зважувалася душа і було видно, до добра вона була розташована або до зла. Потім було заключне слово в якійсь овальній кімнаті, де стояло 12 престолів. Заключне рішення виносили Апостоли Павло і Петро. Всі люди розділилися на 2 частини.

Потім Господь сказав одним:

«Ідіть, прокляті, в вогонь вічний, бо було оця Євангелія по всьому світу, і ви свідомо відкинули істину і вклонилися брехні».

Потім скаже іншим:

«Ідіть від Мене, прокляті, у вогонь вічний, уготований дияволу і ангелам його: бо Я голодував, і ви не дали Мені, прагнув і ви не напоїли Мене; був мандрівником, і не прийняли Мене, був нагий і не зодягли ви Мене, слабий і в в’язниці і Мене не відвідали».

І душі обурювалися, як це описано в Біблії.

Потім небо, яке здавалося твердим, і на якому всі стояли, розчинилося, і всі полетіли в пекло. Всі, крім православних, були названі єретиками.

Мені було показано, що є 7 рівнів пекла по заслугах і 7 небес. В раю стоїть стіл на все небо з трапезою. Ісус скаже:

«Прийдіть, благословенні Отця Мого, наслідуйте Царство, уготоване вам від створення світу: бо Я голодував, і ви дали Мені, прагнув і ви напоїли Мене; був мандрівником, і ви прийняли Мене, був нагий, і ви одягнули Мене; був хворий, і ви відвідали Мене; у в’язниці був, і ви прийшли до Мене».

І так само дивувалися ті, кому це було сказано.

Потім був поділ душ з семи небес. Сьоме небо призначалося для мучеників за Господа. Ті, хто не візьмуть шістки і збережуть вірність Господу до кінця, будуть мучимы антихристом, уподібняться тієї ж нагороди. І всі, хто там, разом з Господом і будуть приймати участь в управлінні світобудовою. Була оновлена Земля, і мені було сказано, якщо я буду терпіти прижиттєві скорботи у спокуту гріхів, то сподоблюсь землі лагідних, а свій шанс потрапити на сьоме небо я упустила, не сівши тоді в автобус.

Земля буде абсолютно оновленою. На ній не буде морів, один тільки запашний сад. Всі, хто там зможуть жити, будуть перебувати в любові. Не потрібно ніяких технічних засобів. Люди зможуть переміщатися по повітрю своїм волевиявленням. Вони зможуть чути думки інших. Вони зможуть бачити і обмінюватися інформацією з тими, хто мешкає на 1 і 2 небі. Господь буде живити їх благодаттю, вони все більше просвітляться і зможуть досягти 1 і 2 неба.

Бачила я і рівні пекла, які страшно описувати. Чула скрегіт зубів і там тьма непроглядна. Я бачив чудовисько, щось середнє між слоном і гіпопотамом, яке розривало душі, а вони потім відновлювалися. І мені дано було відчути цю біль. Те, що ви засунете руку в духовку, здасться вам дитячим лепетом. Душі молилися і закликали смерть, але ж вони вже були мертві. Я була там кілька хвилин, але мені вони здалися вічністю. Там різні чудовиська і різні борошна (лід і полум’я).

Між пеклом і раєм – прірва. І ті, хто в пеклі, бачать, як душі насолоджуються раєм. Як в раю була повнота любові, так і в пеклі була повнота злості. Вони там усвідомлюють, що за своїми справами прирекли себе на пекло.

Люди, задумайтесь. Багато залежить від нас. Прийдіть до віри і покайтеся. Саме покаяння і благання до Господа, а так само уповання на Нього,спасає нас. Одні ми ні на що не здатні. Не дарма є прислів’я: «Без Бога – не до порога». Зверніться до Господа, покайтеся, і Бог врятує вас. Нехай збереже нас Господь і нашу країну.

Related posts

Leave a Comment